The Best Minyak Ikan - Bagaimana Anda Boleh Beritahu?

The Best Minyak Ikan - Bagaimana Anda Boleh Beritahu?

Ia hanya semulajadi yang anda mahukan yang terbaik dari yang terbaik yang kamu lakukan. Jadi jelas, anda akan mahu minyak ikan yang terbaik ada.

Dengan manfaat tidak terkira banyaknya yang penting makanan tambahan asid lemak tawarkan, plus, anda mendapat yang terbaik ada, ini bermakna anda mendapat lebih dan faedah yang lebih baik. Tetapi bagaimana anda akan tahu jika makanan tambahan asid lemak anda memegang pada ketika itu juga sebenarnya, salah satu yang terbaik?

Berikut adalah beberapa petunjuk:

Ada yang mengatakan bahawa makanan tambahan minyak ikan yang subur dengan asid lemak yang dikenali sebagai EPA adalah apa yang anda perlu mencari. Itulah sebenarnya salah faham yang besar. Asid yang anda perlu cari adalah DHA, yang sebenarnya jauh superskrip untuk EPA. Jadi secara semula jadi, mencari makanan tambahan yang DHA centric.

Anda perlu tahu asal-usul minyak tambahan yang diperoleh daripada ikan.

Jika sumber yang anda temui setelah pencarian adalah ikan yang dinamakan Hoki, yang berasal dari air tawar di New Zealand, maka anda berada di landasan yang betul. Hoki diwujudkan sebagai mempunyai sumber yang sempurna omega 3 minyak. Penyelidikan juga akan memberikan anda maklumat mengenai sama ada mereka menggunakan minyak yang kaya dan semula jadi untuk tambahan atau tidak.

Semakan prosedur pembersihan juga dinasihatkan. Hanya cukup beberapa pengeluar mengambil masa untuk menyempurnakan teknik pembersihan mereka. Penyulingan molekul adalah apa yang anda perlu pastikan kerana proses ini memisahkan minyak dari bahan cemar air.

Periksa juga pada seluruh lapisan daripada kapsul dan perisa, sudah tentu. Sesetengah pengeluar fikir mereka boleh mengakali pelanggan dengan pembuatan lapisan perut tertentu untuk kapsul untuk menyembunyikan bau anyir minyak ikan dan pengoksidaan.

Mereka biasanya berjaya dalam itu dan sekarang bahawa anda dimaklumkan, anda tidak perlu tertipu. Perlu diingat bahawa ini jenis salutan adalah tidak benar-benar diperlukan.

Semakan piawaian untuk kualiti makanan tambahan tersebut betul-betul diikuti untuk surat itu. Piawaian juga perlu ditetapkan oleh pihak berkuasa perubatan tertentu. Ini adalah lebih seperti mempunyai sijil tertentu kualiti dan ketulenan ikan.

Jika anda menyemak segala sesuatu yang telah disebutkan, maka anda pasti akan mendapatkan minyak ikan yang terbaik di luar sana. Anda juga boleh menentukan dengan mudah jika anda telah benar-benar dipilih ikan lemak minyak tambahan asid yang sempurna atau tidak. Memeriksa dan meneliti disiarkan dalam laman web pengilang juga dicadangkan.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar